Hvordan genvinder du fatningen, når du er ude af balance? Er det muligt at se fordele ved situationer, der umiddelbart virker irriterende? Hvad kan du gøre med din hjerne for at få den til at opdage nyttig læring af vanskeligheder – endda hvilken større mening, som kan udspringe af dem?

Jeg har udviklet metoden Framestorm, der baserer sig på 10 neurologiske principper, til at hjælpe mennesker med at “cope” med/tackle udfordringer – og genfinde deres balancepunkt og optimisme i modgang. Magasinet Psykologis redaktionschef, Jo Brand, var deltager på et af mine Framestorm-kurser i efteråret 2017. Hun har skrevet en meget fin reportage om kurset, som du kan læse her.

Hvis du ønsker en personlig rejse a la Jo’s, hvor du lærer at udfordre din vanetænkning og i stedet styrke mere konstruktive stier i hjernen, er du velkommen på et af Framestorm-kurserne i 2018: www.hjernesmart.dk/framestorm-grundkursus/

Her kan du finde både datoer, indhold og priser.

Ses vi?

 

OM ANETTE PREHN
Anette Prehn (1975) er sociolog, prisvindende underviser, foredragsholder og forfatter. Hun kaldes ”en klog kone med barneøjne”, der formidler forskning om hjernen og socialt samspil, så det kan bruges til noget. Anettes drivkraft ligger i at gøre svære ting enkle, at eksperimentere med små skridt, der gør en stor forskel, og at skabe synergi på tværs af det, der ellers typisk betragtes som forskellige discipliner.

Anette Prehn sætter en ære i at være relevant for en bred vifte af organisationer og for mennesker på tværs af alder, faglig baggrund og rolle. Blandt hendes kunder tæller industrimastodonter som Siemens, Bosch, Ericsson og Philips, såvel som uddannelsesinstiitutioner som Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet og Oxford University samt kommuner og regioner i alle egne af landet. Anette er tidligere blevet kåret som “Årets Underviser” af den norskejede kursusudbyder Confex. Hun er selvstændig i virksomheden Centre for Brain-Based Leadership and Learning på 13. år og har skrevet fem bøger om hjernens spilleregler. Hendes online-kurser følges af mere end 50.000 studerende fra hele verden.

FRAMESTORM – GRUNDKURSUS