Kurser – SKRÆDDERSYEDE OG ÅBNE

På engagerende og populære kurser åbner Anette Prehn det Hjernesmarte univers op for ledere, teamledere, medarbejdere, iværksættere, selvstændige, forældre, pædagoger, lærere – kort sagt; alle der interesserer sig for hjernens spilleregler, og hvordan vi drager nytte af dem på bedst mulig vis.

Anette Prehns kurser er i usædvanlig grad interaktive. Vi leger os til læring meget af tiden, og den sætter sig fast, fordi Anette konstant tænker hjernens spilleregler med i sit design. 

“I mit snart modne liv har jeg ikke tidligere oplevet et menneske og en underviser som Anette Prehn – hvor alt går op i en højere enhed. Anette Prehn er fuldstændig i særklasse! Hvert minut er fyldt med faglighed og god energi og relevant for alle, der arbejder med ledelse.” Susanne Poulsen, afd.leder

Åbne kurser i 2024 & 2025

 

2.-4. september 2024
MANDAG TIL ONSDAG

Framestorm grundkursus

Tre-dages eksternat i Fredensborg

19.-21. november 2024
TIRSDAG TIL TORSDAG

Framestorm grundkursus

Tre-dages eksternat i Fredensborg

6.-10. januar 2025
MANDAG TIL TORSDAG

Hjernesmart vaneændring

Fem-dages internat på Tisvilde Højskole

SkræddersyeDE KURSER 

Du kan som virksomhed, organisation eller forening booke Anette Prehn til et skræddersyet foredrag, kursus eller kompetenceudviklingsforløb, hvor der fokuseres på netop de emner og værktøjer, I har brug for.

Anette Prehn vil herefter – og baseret på en god samtale med dig – lave et design, som bygger jer op i den ønskede retning. Hvad enten det er et foredrag om ” Hjernesmart vaneændring” ifm. Mærsks Health Week, om “Hjernesmart læring” hos Novo Nordisk, om “I en andens sko” for Finansforbundet”, om “Hverdagsudfordringer med børn” på en skole eller i en daginstitution, er Anette Prehn tændt på at levere et top-engagerende foredrag, der sætter sig varige spor.

Hvad angår kurser eller længere kompetenceudviklingsforløb, er Anette Prehn kvinde for at sammensætte netop den menu, der gavner jer: En buffet, der kombinerer fælles seancer, spot on-øvelser, online-læring, træning i grupper, inddragelse af relevante hjernesmarte bøger osv. 

Er du interesseret? Så forespørg gerne her: info@athenas.dk

BLIV En bedre LEDER - få hjernen som medspiller

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få et uddrag af Hjernesmart Ledelse direkte i indbakken!

You have Successfully Subscribed!