ANETTE PREHNS Bøger

“Når det svære skal gøres enkelt.” Dette er Anette Prehns store motivation, når hun skriver bøger, uanset om det er til dig, der læser med som leder for en større virksomhed eller til dig, der er fagperson indenfor den pædagogiske verden. Bøgerne kan læses af alle, da Anette Prehn oversætter hjerneforskning og socialpsykologi til hverdagssprog. Derved behøver du ingen bestemte forudsætninger for at læse med. Her er bøger for alle.

God læselyst!

Her kan du finde og købe alle bøgerne, som Anette Prehn har skrevet igennem tiden. Bøgerne er delt ind i to kategorier: Bøger indenfor ledelse & læring samt bøger om og til børn & unge – og deres voksne

Du har også mulighed for at skrive til info@hjernesmart.dk, hvis du ønsker at bestille flere bøger, der eksempelvis er signeret til dine medarbejdere eller kolleger. Her skriver du blot skriver, hvilke og hvor mange bøger, du ønsker at bestille samt faktureringsoplysninger og adresse.

Ledelse & Læring

Gå på opdagelse i Anette Prehns bestseller bøger inden for ledelse og læring. Her finder du bl.a. Hjernesmart ledelse, Coach dig selv og Flip

Børn & unge

Kompleks viden formidlet i øjenhøjde på en let, indsigtsfuld og humoristisk måde.

Du har mulighed for at skrive til info@hjernesmart.dk, hvis du ønsker at bestille flere bøger, der eksempelvis er signeret til dine medarbejdere eller kollegaer.

Her skriver du blot skriver, hvilke og hvor mange bøger, du ønsker at bestille samt faktureringsoplysninger og adresse.

Til børn og unge

Hjernevenner-bogserien

Hjernevenner bøgerne er en serie på syv bøger, der henvender sig til 10-18 årige.

Bøgerne er skrevet i øjenhøjde med børn og unge, så de få en forståelse for deres hjerner – og de muligheder hjernen besidder, selvom man sommetider oplever at blive mega nervøs, inden man skal stå foran ens klassekammerater og fremlægge eller rasende, når noget udvikler sig anderledes, end man havde troet og håbet.

Læserne bliver også klogere på, hvordan hjernen aktivt kan trænes til at tænke kreativt og løsningsorienteret.

Hjernevenner serien består af følgende titler: Stierne i hjernen, Bliv ven med hjernens amygdala, Gør hjernen til en medspiller, Sov dig til en bedre hjerne, Giv hjernen plads til udvikling, Tag nye billeder med hjernen og Din kreative hjerne.