Kontakt Anette Prehn

Skriv til info@hjernesmart.dk eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt

Kontakt Anette Prehn

Skriv til info@hjernesmart.dk eller udfyld kontaktformularen. Du kan også læse mere om bookning af eller interview med Anette Prehn nedenfor.

Book Anette Prehn

Ønsker I øjenåbnende foredrag, workshop eller skræddersyet undervisning et sted i Danmark? Kontakt venligst Athenas via kontakt@athenas.dk

Overvejer I et foredrag internationalt? Kontakt da A-Speakers via contact@a-speakers.com

Interview Anette Prehn

Er du journalist og vil interviewe Anette Prehn, så skriv direkte til anette@anetteprehn.com eller ring til hende på 60 70 60 22.

Anette Prehn har desværre ikke mulighed for at give interview til skoleopgaver. I er velkomne til at søge på hjemmesiden her efter artikler, interviews og klummer/kronikker. Der ligger masser af materiale, og I må citere hende for dét, hun der har sagt eller skrevet. God vind med opgaven!

Følg Anette Prehn

Hvis du gerne vil følge Anette Prehns arbejde – også mellem hendes udgivelser – er du velkommen til at “like” hende på Facebook, LinkedIn, Instagram eller Youtube og være først til at blive tippet om nye artikler, uddrag af bøger og konkurrencer med fokus på hjernens spilleregler. Anette respekterer din tid og deler kun det, hun finder relevant og anvendeligt.

Del med Anette Prehn

Hvis du bruger de hjernesmarte indsigter i din hverdag, er du meget velkommen til at dele dine erfaringer med Anette Prehn. Måske gør netop dit input, at hun inspireres til nye metaforer, værktøjer eller bøger.

Måske bliver det din erfaring, der – i anonymiseret form – kommer med i Anettes næste bog til inspiration for andre: info@hjernesmart.dk