FOLLOW ANETTE      Facebook     Twitter

Kontakt

Book Anette Prehn

Ønsker I øjenåbnende foredrag, workshop eller skræddersyet undervisning et sted i Danmark? Kontakt venligst Athenas via kontakt@athenas.dk

Overvejer I et foredrag internationalt? Kontakt da A-Speakers via contact@a-speakers.com

Interview Anette Prehn

Er du journalist og vil interviewe Anette Prehn, så skriv til hende direkte på anette@anetteprehn.com eller ring 60 70 60 22.

Anette Prehn har desværre ikke mulighed for at give interview til skoleopgaver, men I er meget velkomne til at søge på hjemmesiden her efter artikler, interview og klummer/kronikker. Der ligger masser af materiale, og I må citere hende for dét, hun der har sagt eller skrevet. God vind med opgaven!

Følg Anette Prehn

Hvis du gerne vil følge Anette Prehns arbejde – også mellem hendes udgivelser – er du velkommen til at “like” hende på Facebook, LinkedIn eller Instagram og dermed være først til at blive tippet om nye artikler, bog-uddrag og konkurrencer med fokus på hjernens spilleregler. Anette respekterer din tid og deler kun det, hun finder særdeles relevant og anvendeligt.

Kontakt Anette Prehn

Handler din henvendelse hverken om presseinterview eller om bookning, så skriv til info@hjernesmart.dk eller ring til PA Charlotte Rhod Larsen på: 20 78 89 90

Del erfaringer med Anette Prehn

Hvis du bruger de hjernesmarte indsigter i din hverdag, så del gerne dine erfaringer med Anette Prehn. Måske gør netop dit input, at hun inspireres til nye metaforer eller værktøjer. Måske bliver det din erfaring, der – i anonymiseret form – kommer med i Anettes næste bog til stor inspiration for andre: info@hjernesmart.dk

Close

Lær at bruge hjernens spilleregler. Abonner her på nyheder fra HJERNESMART.DK og modtag en ugentlig email, der er skræddersyet til dine ønsker:

Interesserer

Du modtager én ugentlig email pr. kategori, du vælger (såfremt der er lagt nyheder op den uge).

Ønsker du nyheder inden for flere interesseområder, vil det muligvis være lettest for dig at tilvælge "Alle nyheder" og alene modtage én email, der dækker flere områder.