FOLLOW ANETTE      Facebook     Twitter

PRESSE

Her finder du billeder af Anette Prehn. Hun bidrager gerne til pressehistorier men grundet en meget travl kalender, prioriterer hun:

  • Større og grundigere artikler, som giver læseren indsigt i hjernens spilleregler
  • Portrætartikler
  • Interview af 5+ minutter i radio, tv og online

Hvis du som journalist vil have et vist kendskab til Anette Prehns arbejde med at oversætte videnskab til hverdagssprog, inden du ringer/skriver, er du velkommen til at orientere dig på bloggen her eller læse én af Anette Prehns fem bøger. Heraf er Hjernesmarte Børn nok er den, der p.t. giver den hurtigste og letteste indsigt i grundlæggende hjernespilleregler. Selv mennesker, der normalt ikke læser, siger, at de “sluger den”.

Kontakt Anette Prehn via email anette@anetteprehn.com eller mobil 60706022.

Du finder bogomslagene på Anette Prehns udgivelser her samt et par læseprøver.

Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 10 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der vist nok har hørt om dem, ikke ved hvordan de skal bruges. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling: i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-serie: en række bestseller-bøger om hjernens logikker.

Close

Lær at bruge hjernens spilleregler. Abonner her på nyheder fra HJERNESMART.DK og modtag en ugentlig email, der er skræddersyet til dine ønsker:

Interesserer

Du modtager én ugentlig email pr. kategori, du vælger (såfremt der er lagt nyheder op den uge).

Ønsker du nyheder inden for flere interesseområder, vil det muligvis være lettest for dig at tilvælge "Alle nyheder" og alene modtage én email, der dækker flere områder.