Nyt gratis webinar med Anette Prehn – om konsekvenserne af forældrerollen

Børn og unge, Læring, Mental sundhed

Oplev et gratis webinar med Anette Prehn, der sætter fokus på konsekvenserne af forældrerollen.
 
Anette Prehns seneste bog, Afledte effekter, har som mission at åbne voksnes øjne for de praksisser, vi på få år har sluppet uden at forstå, hvad vores børn og unge samtidig mister.
 
Nogle af nutidens ‘civilisatoriske landvindinger’ kan reelt betyde tab for vores børn og unge. Alt de gør (eller ikke gør længere) skaber nemlig følgevirkninger. Vi er bare temmelig blinde for dem. Derfor har vi ladet aktiviteter som læsning i trykte bøger, ordentlige sengetider, hyppige naturoplevelser og sociale færdselsregler glide i baggrunden.
 
Vi har også accepteret en samtidig elitegørelse af mange arenaer af børn og unges liv uden at forstå, hvordan det samlet set påvirker deres trivsel. Grundlæggende stiller Anette Prehn spørgsmålstegn ved, hvorfor vi voksne bliver ved med at lege Hr. Stempelkvist og putte firkantede stempler på børn – i stedet for bare at lade dem være børn i al deres vidunderlige mangfoldighed.
 
Der var en kæmpe interesse for Anette Prehns seneste webinar med mere end 2.200 tilmeldte. Skal du sikre dig en plads på webinaret den 3. juni?

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar og Mod samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

FÅ ANETTE PREHNS NYHEDSBREV

* indicates required