☀️ “Når mini er mægtig” – dejlig anmeldelse ☀️

af | Bøger, Børn og unge

Det varmer at læse Kent Poulsens anmeldelse af Hjernevenner-serien i ”Børn & Bøger”. Han kalder minibøgerne en ”nyskabelse af små fine fagbøger om hjernens imponerende, formbare og fantastiske indretninger” og formidlingen i børnehøjde ”imponerende”.
 
Kent Poulsen skriver videre: ”En samlet konklusion er ikke svær, for her er tale om syv meget vigtige minibøger, i et flot gennemtænkt og koncept, om et kompliceret stof – hjernen – men formidlet og fortalt i et imponerende enkelt og forståeligt sprog. Anette Prehn mestrer at gøre disse ”hjernetemaer” særdeles interessante med en stribe fine eksempler fra praksis – eller til brug i praksis, i undervisningen eller samtalen. Det her er, når mini er mægtig – og så er de lærerige for børn som voksne. Store anbefalinger til brug overalt!”
 
Jubiiii! Og tak for de anerkendende ord. Må Hjernevenner-bøgerne fortsætte med at gøre gavn i hele Danmark. De kan købes både som sæt af syv forskellige minibøger – eller som klassesæt af én specifik titel, f.eks. “Sov dig til en bedre hjerne” eller “Stierne i hjernen”. De henvender sig særligt til de 10 til 18-årige men bruges også i indskolingen flere steder. God læse- og læringslyst! ☀️

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til mere end 20 bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. "Forskning til folket!" er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar, Mod og Empati i MENNESKEKENDER-minibogsserien til teenagere samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Kristian Bisgaard og Erik Sommer. Det er blevet til mere end 80 gennem årene - og du kan finde dem på www.anetteprehn.dk

Styrk dit barns livsmestring – bliv i stand til at spotte de afledte effekter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt et uddrag af bogen Afledte effekter - helt gratis.

Samtykke

You have Successfully Subscribed!