LUKKET: MEDLÆSERE SØGES

af | Bøger, Børn og unge, Læring

TILMELDINGEN ER LUKKET – MED TAK – SE BUNDEN AF DETTE OPSLAG.
Den første minibog i teenage-serien, Menneskekender, er snart på gaden, og jeg er i fuld gang med at skrive den næste. Vil du være en af mine medlæsere og give mig din hudløst ærlige feedback på manus?
 
Menneskekender er en serie, der deler socialpsykologi i øjenhøjde med teenagere og stimulerer en etisk refleksion og forankring hos dem. Hver minibog er på 24 sider og kan ligge i en baglomme. I manuskripterne kombinerer jeg vigtig forskning med personlige erfaringer fra mit eget liv samt idéer til, hvordan man som teenager kan vælge bogens værdi til i sit liv. F.eks. Ansvars-stien, som er i fokus i den første minibog, og som vi alle kan have gavn af at trampe op igen og igen.
 
Hvis du er teenager eller forælder og gerne vil være medlæser på min næste minibog, så del gerne dit navn, din alder, din by og din email-adresse med mig snarest. Alt godt, Anette ☀️
Anette Prehn modtog mere end 300 tilbud om at læse med og skrev 15. marts 2020 på Facebook: 

TUSIND, TUSIND TAK for jeres store interesse i at være medlæsere på min næste minibog, ‘Empati’. Mere end 300 har meldt sig – det er helt overvældende ????

Jeg vil i de kommende dage øje alle henvendelser igennem og udvælge en gruppe af teenagere og voksne, som herefter inviteres til at læse med. Manus forventes udsendt til jer i slutningen af marts/begyndelsen af april. Min første minibog, ‘Ansvar’, er allerede nu på gaden, og kan købes via dette link: https://bit.ly/3d30uQM

‘Ansvar’ fås også som klassesæt til brug i udskolingen eller konfirmationsundervisningen. Desuden har jeg udformet en række refleksionsspørgsmål og eksperimenter, der ligger online, og som kan give yderligere værdi af minibogen.

I betragtning af at ‘Ansvar’ har ligget til hævning i min hjerne i 25 år, er det lidt af et sammentræf, at den netop udkommer i disse corona-tider.

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden derude!

Solskin, Anette ☀️

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til mere end 20 bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. "Forskning til folket!" er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar, Mod og Empati i MENNESKEKENDER-minibogsserien til teenagere samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Kristian Bisgaard og Erik Sommer. Det er blevet til mere end 80 gennem årene - og du kan finde dem på www.anetteprehn.dk

Styrk dit barns livsmestring – bliv i stand til at spotte de afledte effekter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt et uddrag af bogen Afledte effekter - helt gratis.

You have Successfully Subscribed!