Lynkursus: Hen-imod sprog – få hjernen på dit hold

af | Børn og unge, Events

Når du forstår hvordan hjernen fungerer, kan du hjælpe dit barn med at finde ro, tryghed og forebygge konflikter. Se med når Anette Prehn tager os med på et lynkursus i emnet.

Deltag i denne omkostningsfrie halve time med Anette Prehn, hvor vi dykker ned i ‘hen-imod sprog’ og viser, hvordan det kan gøre konfliktfylde situationer frugtbare og lærerige. Når vi forstår hvordan hjernen fungerer, kan vi hjælpe vores børn til en meget lettere hverdag.

Sprog leder adfærd, så det er langt fra ligegyldigt, hvordan vi snakker med børn og unge. I dette lynkursus tager vi fat i de konkrete sproglige ting, der skal til for at gøre hjernen til vores medspiller. Anette Prehn guider – med afsæt i konkrete hverdagseksempler – til, hvordan du kan gøre konstruktivt brug af hjernens spilleregler. 

Lynkurset er målrettet forældre, lærere og pædagoger og tager særligt afsæt i eksempler fra samspil med børn mellem 0 og 16 år, men alle kan have gavn af at se med. Lynkurset er en smagsprøve på Anette Prehns online-kursus “vend væk-fra til hen-imod”.

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til mere end 20 bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. "Forskning til folket!" er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar, Mod og Empati i MENNESKEKENDER-minibogsserien til teenagere samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Kristian Bisgaard og Erik Sommer. Det er blevet til mere end 80 gennem årene - og du kan finde dem på www.anetteprehn.dk

Styrk dit barns livsmestring – bliv i stand til at spotte de afledte effekter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt et uddrag af bogen Afledte effekter - helt gratis.

consent

You have Successfully Subscribed!