“En bog, jeg slet ikke kunne lægge fra mig” – dejlig anbefaling af afledte effekter

af | Bøger, Børn og unge, Mental sundhed

Min næste bog, Afledte effekter, udkommer snart på People’sPress. Jeg har netop modtaget denne dejlige anbefaling fra Kasper Elbjørn, som er informationschef i Carlsberg Danmark. Han tog manuskriptet med på ferie og beskriver bogen sådan her:

”En bog, jeg slet ikke kunne lægge fra mig. Det er sjældent, jeg læser en bog, der har modet til at byde forandringer velkommen, men samtidig tør understrege værdien af det nære og konkrete. Anette Prehn vil have os til at tænke os om, inden vi hovedkulds omfavner enhver forandring for forandringens skyld. Hun opfordrer nøgternt til, at vi som familie, arbejdsplads og samfund gør os grundlæggende overvejelser om, hvad vi mister, hvis vi kaster adfærd og traditioner, der har skabt os og formet vores kultur, ud med badevandet. Anette Prehn har skrevet en inspirerende og tiltrængt bog, som er svær at slippe – også efter sidste side er læst.”

Jubii!! Dejlig velkomst ????

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til mere end 20 bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. "Forskning til folket!" er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar, Mod og Empati i MENNESKEKENDER-minibogsserien til teenagere samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Kristian Bisgaard og Erik Sommer. Det er blevet til mere end 80 gennem årene - og du kan finde dem på www.anetteprehn.dk

Styrk dit barns livsmestring – bliv i stand til at spotte de afledte effekter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt et uddrag af bogen Afledte effekter - helt gratis.

Samtykke

You have Successfully Subscribed!