?? HVAD SKER DER I VORES HJERNER, NÅR VI SOVER? ??

Hvad sker der egentlig i hjernen, når vi sover, hvor mange timer har vi brug for at sove hver nat, og hvilke aftenvaner kan fremme den gode søvn?

Det er blot nogle af de spørgsmål, der stilles, når Anette Prehn og Dafolo Forlag udfordrer alle landets klasser i udskolingen og på mellemtrinnet til at arbejde med søvn og deltage i konkurrencen om at lave DANMARKS SEJESTE SØVNPLANCHE ☀

Det sker i anledning af den internationale søvndag den 16. marts, hvor vi finder vinderen af den mest informative og kreative søvnplanche!

Anette Prehns minibog Sov dig til en bedre hjerne rummer meget af det, der er vigtigt at vide om søvn, når man går i skole. Men I vælger fuldstændigt frit, om I vil bruge dette materiale eller/og andre i jeres søvn-tema.

Så dyk ned i søvnens fascinerende verden; læs, lær, reflekter, samarbejd og tænk kreativt!

I er velkomne til at lave eksperimenter, føre logbog over jeres egen søvn eller noget helt tredje ?. Men husk, at det er jeres længerevarende læring, der er i fokus, og at planchen først og fremmest skal formidle viden og inspiration til omverdenen.

Skaberne af vinder-planchen modtager:
– 2 valgfrie klassesæt fra Anette Prehns Hjernevenner-serie (der kan vælges mellem 7 forskellige minibogs-titler af 30 stk. pr. klassesæt)
– 1 sæt af Anette Prehns fem Hjernesmarte plakater
– 1 kagemand til deling i hele klassen

I velkomne til at indsende fotos af flere forskellige plancher pr. klasse – for eksempel hvis I arbejder med søvntemaet i grupper.

For at deltage skal I indsende et billede af klassens/gruppens søvnplanche til kmr@dafolo.dk med oplysninger om klasse, skole, eventuelt gruppenavn/navne på gruppens medlemmer samt telefonnummer, e-mail og navn på kontaktlæreren. Alle plancher skal være modtaget inden fredag d. 9. marts kl. 12.

Foruden den endelige planche modtager vi gerne billeder af jeres proces, som kan og må inspirere andre. Husk at få forældretilladelse til brug af fotos med elever på ?.

Vinderne offentliggøres på Anette Prehns Facebookside samt på “Dafolo – Undervisning og læring” på Den Internationale Søvndag fredag den 16. marts.

Der må deles, likes og kommenteres i vildskab, så vi på tværs af landet og klassetrinnene kan få sat fokus på, at god og rigelig søvn er SÅ vigtig!

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn