Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at Dafolo på baggrund af læseropfordringer, har besluttet at tilbyde HJERNEVENNER-SERIEN som et abonnement. Der er planlagt syv udgivelser:

  1. Stierne i hjernen
  2. Bliv ven med hjernens amygdala
  3. Gør hjernen til en medspiller
  4. Sov dig til en bedre hjerne
  5. Din hjerne på nettet
  6. Din kreative hjerne
  7. Tag nye billeder med hjernen

De syv minibøger vil udkomme med cirka en måneds mellemrum over det næste halve år (der tages forbehold for eventuelle ændringer i rækkefølge og titler). Bøgerne koster 50 kr. pr. stk. + 30 kr. i porto, når du bestiller dem via Dafolo (bemærk dog, at fra bog 3 og fremefter giver Dafolo rabat til abonnenter, så de kun skal betale 44 kr. i stedet for 50 kr. pr. bog).

Så spørgsmålet er: Vil du med “på vognen” fra start, så du ikke behøver at holde øje med, hvornår minibøgerne udkommer men blot kan vente på, at du får dem ind igennem brevsprækken – endda som én af de første modtagere, fordi du har forudbestilt? Så skriv til Dafolo på forlag@dafolo.dk og inkluder dit navn og adresse. Rigtig god læselyst. Og TAK for tilliden!

Solskin, Anette


Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til 12 bøger og minibøger på syv sprog om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 12 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at almindelige mennesker har gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: at lave fremragende og jordnær videnskabsformidling; i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker; Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Senest har hun fået udgivet HJERNEVENNER-serien, skrevet så man kan forstå og bruge den fra 10 år og opefter. Den første hedder Stierne i hjernen og anbefales blandt andre varmt af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær. Den anden hedder Bliv ven med hjernens amygdala og anbefales bl.a. af professor i socialpsykologi, Per Schultz Jørgensen. Den tredje hedder Gør hjernen til en medspiller og anbefales bl.a. af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017, Louise Klinge. Den fjerde Sov dig til en bedre hjerne anbefales bl.a. af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard. Den femte Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen, mens den sjette Tag nye billeder med hjernen, anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens. Den syvende minibog Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer. Du kan læse om alle Hjernevenner-seriens minibøger samlet her. Du kan også læse mere om Anette Prehns mission her