Abonnér på hjernevenner-serien

af | Bøger, Børn og unge

Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at Dafolo på baggrund af læseropfordringer, har besluttet at tilbyde HJERNEVENNER-SERIEN som et abonnement. Der er planlagt syv udgivelser:

 1. Stierne i hjernen
 2. Bliv ven med hjernens amygdala
 3. Gør hjernen til en medspiller
 4. Sov dig til en bedre hjerne
 5. Din hjerne på nettet
 6. Din kreative hjerne
 7. Tag nye billeder med hjernen

De syv minibøger vil udkomme med cirka en måneds mellemrum over det næste halve år (der tages forbehold for eventuelle ændringer i rækkefølge og titler). Bøgerne koster 50 kr. pr. stk. + 30 kr. i porto, når du bestiller dem via Dafolo (bemærk dog, at fra bog 3 og fremefter giver Dafolo rabat til abonnenter, så de kun skal betale 44 kr. i stedet for 50 kr. pr. bog).

Så spørgsmålet er: Vil du med “på vognen” fra start, så du ikke behøver at holde øje med, hvornår minibøgerne udkommer men blot kan vente på, at du får dem ind igennem brevsprækken – endda som én af de første modtagere, fordi du har forudbestilt? Så skriv til Dafolo på forlag@dafolo.dk og inkluder dit navn og adresse. Rigtig god læselyst. Og TAK for tilliden!

Solskin, Anette

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til mere end 20 bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. "Forskning til folket!" er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar, Mod og Empati i MENNESKEKENDER-minibogsserien til teenagere samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

 • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
 • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
 • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
 • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
 • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
 • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
 • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Kristian Bisgaard og Erik Sommer. Det er blevet til mere end 80 gennem årene - og du kan finde dem på www.anetteprehn.dk

Styrk dit barns livsmestring – bliv i stand til at spotte de afledte effekter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt et uddrag af bogen Afledte effekter - helt gratis.

You have Successfully Subscribed!