PRESSEMEDDELELSE: “Fejl er farlige. Du skal være perfekt. Stress er skamfuldt.” De kulturelle budskaber til os i disse år er mange – og tyngende! Med bogen FLIP bider sociolog og formand for Det Nationale Stresspanel Anette Prehn sig ind i den højaktuelle debat om mental sundhed. Hun konstaterer, at vi behøver et større mentalt repertoire, end vi har i dag – og hun viser vej til en ændring af den fejlfrygt og de tårnhøje og urealistiske forventninger vi har til hinanden og os selv …  Læs pressemeddelelsen her.

Anette Prehns 13. bog, FLIP – hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede, udkommer tirsdag den 23. oktober. Den kan forudbestilles her. 

Tilmeld dig FLIP boglancerings-eventen mandag den 22. oktober her.

 


Anette Prehn (1975) er iværksætter, videnskabsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler, og disses betydning for socialt samspil, læring og ledelse. Hun opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at almindelige mennesker har gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: at lave fremragende og jordnær videnskabsformidling; i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: Hjernesmarte BørnHjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Senest har hun fået udgivet HJERNEVENNER-serien, skrevet så man kan forstå og bruge den fra 10 år og opefter. Den første minibog hedder Stierne i hjernen og anbefales varmt af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær. Den anden hedder Bliv ven med hjernens amygdala og anbefales af professor i socialpsykologi, Per Schultz Jørgensen. Den tredje hedder Gør hjernen til en medspiller og anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017, Louise Klinge. Den fjerde Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard. Den femte Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen, mens den sjette Tag nye billeder med hjernen, anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens. Den syvende minibog Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer.Du kan købe Hjernevenner-seriens minibøger samlet her. Du kan også læse mere om Anette Prehns mission her.