Jyllands-Posten har anmeldt Hjernesmart Ledelse og journalist Ulla Bechsgaard skriver bl.a., at det er ”en strålende og øjenåbnende bog om hjernen henvendt til ledere”. Hun skriver videre, at ”Hjernesmart Ledelse er provokerende og godt formidlet – en på en gang klog og underholdende bog om et komplekst emne”, og at den er ”en fin kogebog til ledere, som vil bedrive ledelse med hjernen in mente.”

Sidst men ikke mindst skriver hun, at ”bogen præsenterer gode øvelser, og forfatteren bruger en række rammende metaforer som ’amygdala-fælden’, ’hjernens viskelæder’ og ’skift briller, når noget driller’. Alt i alt en gennemarbejdet og velskrevet bog, som vil være inspirerende at arbejde med, både for den enkelte leder og for teamet.”

Dejligt! Det gør mig glad og taknemmelig, når læserne og anmelderne værdsætter 300 timers blod, sved og tårer i skabelsen af en ny bog. Du kan læse anmeldelsen her:

Anmeldelse af Hjernesmart Ledelse i Jyllandsposten – Få det bedste ud af hjernen

Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 10 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der vist nok har hørt om dem, ikke ved hvordan de skal bruges. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling: i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker.