Hvad går hjernesmart ledelse ud på? Og hvad siger danske ledere om den bog, Anette Prehn, har skrevet om hjernens spilleregler? Hør her forfatteren introducere bogen og hvorfor hun overhovedet har skrevet den.

Anette Prehn er selvstændig på 12. år og ejer virksomheden Centre for Brain-Based Leadership and Learning. Hun var den første til at undervise danske ledere i NeuroLeadership (anvendt hjerneforskning for ledere) og har bl.a. allerede i 2010 og 2011 skrevet bøger om, hvordan man “bruger hjernen” som leder. Anette bidrager bl.a. hos kunder som Bosch, Ericsson, Siemens og Lego, Saïd Business School, DTU og Copenhagen Business School, ligesom hun bidrager i kommuner og regioner over hele landet. Du kan læse kundernes udtalelser af Anette Prehns arbejde her.

Bogen kan fås ved at klikke her. Den er en oplagt julegave til lederen, der har meget men endnu har til gode at finde ud af, hvordan hjernen fungerer i socialt samspil.

Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 10 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der vist nok har hørt om dem, ikke ved hvordan de skal bruges. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling: i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker.