faedres-feedback-paa-hjernens-logikker

Hjernen følger bestemte spilleregler, men de er stadig ukendt land for mange. Det har jeg gjort mit til at gøre noget ved med bogen Hjernesmarte Børn, skrevet til forældre til 0-18 årige. Siden udgivelsen har jeg fået spontan og opmuntrende feedback fra hele landet – ikke mindst fra fædrene.

Her fra Morten V, som er far til to: “Som både første- og andengangsforælder giver Hjernesmarte Børn nogle forrygende aha-oplevelser. Til trods for den tunge videnskab, der ligger bag, så præsenteres værktøjerne håndgribeligt og i et let implementerbart format. Dette er bogens styrke: at den virker, for det gør den! Jeg har ikke benyttet mig af anden litteratur, baby-fora eller andre midler til at sætte mig ind i, hvordan man er forælder, da jeg var (og stadigvæk er) overbevist om, at meget kommer ad den sunde fornufts rute. Jeg vil dog anbefale, at alle vordende forældre får en udgave af Hjernesmarte Børn som en del af deres fødselsforberedelse.”

Og her er feedbacken fra Allan K, som er far til tre: “Har haft fornøjelsen af at læse Hjernesmarte Børn – og den virker! Det er super, at man i første omgang læser om børneopdragelse i børnehøjde for så hurtigt at forstå, at det handler om ens egen tilgang til livet. Fascinerende skrevet. Den går rent ind. Mine varmeste anbefalinger!”
Kender du én, der gerne vil være en lidt mere hjernesmart forælder? Bogen findes her: https://www.saxo.com/dk/hjernesmarte-boern_anette-prehn_indbundet_9788771592474