Bøger

“Når det svære skal gøres enkelt.” Dette er Anette Prehns store motivation, når hun skriver bøger, uanset om det er til dig, der læser med som leder for en større dansk virksomhed eller til dig, der er fagperson indenfor den pædagogiske verden. Bøgerne kan læses af alle, da hjerneforskning er oversat til hverdagssprog. Derved behøver du ingen bestemte forudsætninger for at læse med – tværtimod – her er bøger for alle.

God læselyst

Her kan du finde og købe alle bøgerne, som Anette Prehn har skrevet igennem tiden. Bøgerne er delt ind i to kategorier: Bøger indenfor ledelse & læring samt bøger om og til børn & unge – og deres voksne

Du har også mulighed for at skrive til info@hjernesmart.dk, hvis du ønsker at bestille flere bøger, der eksempelvis er signeret til dine medarbejdere eller kolleger. Her skriver du blot skriver, hvilke og hvor mange bøger, du ønsker at bestille samt faktureringsoplysninger og adresse.

Ledelse & Læring

Gå på opdagelse i Anette Prehns bestseller bøger inden for ledelse og læring. Her finder du bl.a. Hjernesmart ledelse, Coach dig selv og Flip

Børn & unge

I forhold til børn og unge og deres voksne finder du her en række bøger, der har til formål at formidle komplekse tematikker på en let og humoristisk måde.

Du har også mulighed for at skrive til info@hjernesmart.dk, hvis du ønsker at bestille flere bøger, der eksempelvis er signeret til dine medarbejdere eller kollegaer.

Her skriver du blot skriver, hvilke og hvor mange bøger, du ønsker at bestille samt faktureringsoplysninger og adresse.

Her kan børnene være med

Hjernevenner bogserien

Hjernevenner bøgerne er en serie på 7 bøger, der henvender sig til børn på 10 år og opefter. Bøgerne er skrevet således, at børn og unge kan læse bøgerne selv og få en forståelse for deres hjerner – og de muligheder hjernen besidder, selvom man sommetider oplever at blive lidt nervøs, inden man skal stå foran ens klassekammerater og fremlægge. Børnene bliver også klogere på, hvordan hjernen aktivt kan trænes til at tænke kreativt og løsningsorienteret.

Hjernevenner serien består af følgende titler: Stierne i hjernen, Bliv ven med hjernens amygdala, Gør hjernen til en medspiller, Sov dig til en bedre hjerne, Giv hjernen plads til udvikling, Tag nye billeder med hjernen og Din kreative hjerne.