Tag med på en musikalsk og livsbekræftende oplevelsesrejse med Anette Prehn og Kristian Bisgaard! Lad jer smitte med glad energi og tekster, der vækker til smil, fællesskab og eftertanke.

Anette Prehn og Kristian Bisgaard kan bookes til fællessange med mening – udendørs eller indendørs, på arbejdspladser, højskoler, efterskoler og til arrangementer i hele landet.

Anette og Kristian mailer dig et “menukort”, så du/I kan vælge hvilke følelser og tilstande, I gerne vil smittes med til arrangementet. Du får også mulighed for at

Bag klaveret sidder pianist og komponist Kristian Bisgaard. Ved sin side har han Anette Prehn, sociolog, forfatter og sangskriver. Sammen har de to skabt over 50 nye fællessange med mening til Danmark. Mange af sangene kan deltagerne glæde sig til at lære og synge med på.

Livsmod og glæde

Mellem sangene fortæller Anette Prehn om sine tanker bag teksterne og om, hvordan hun i hendes sangtekster søger at styrke det enkelte menneskes livsmod, glæde og forbundethed, bl.a. på tværs af generationer. Desuden deler hun pointer fra hendes bog Det syngende menneske, hvori hun bl.a. beskriver de mange, gode sidegevinster, der er ved at synge sammen.

Kristian Bisgaard vil desuden – med et glimt i øjet – fortælle om duoens møde og samspil og samtidig guide alle deltagere trygt igennem de nye melodier.

Prehn-Bisgaard har bl.a. skrevet sangene: Nærvær i skærmenes tid, Alt små blir stort med dig, Ræk ud og En sang om livsmod. Hør evt. sangene på www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark – eller se en eller flere af de 10 udsendelser, “Lys i mørket”, som har været bragt over corona-vinteren.

Kontakt Kristian for at booke “Bryd ud i sang” på mobil 20 95 20 96 eller email kristianklaver@gmail.com


Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar og Mod samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn