FOLLOW ANETTE      Facebook     Twitter

HJERNEVENNER-PULJEN

SØG HJERNEVENNER-PULJEN 2020 NU!

HJERNEVENNER-PULJEN består af en årlig uddeling af 100 sæt af Hjernevenner-serien til socialt udsatte familier i Danmark, på Færøerne og i Grønland.

Organisationer og afdelinger, der arbejder tillidsbaseret med udsatte familier, kan søge om op til 20 Hjernevenner-sæt pr. år. Hvert sæt består af 7 minibøger. Læs mere om minibøgerne her.

Sættene skal være en gave, der gives direkte og uden forpligtelser til familier med børn mellem 0 og 18 år, som ønsker at forbedre deres sociale samspil med hinanden.

Såvel private som offentlige organisationer/afdelinger kan søge puljen.

Vær tydelige i ansøgningen omkring, hvordan minibøgerne når de udsatte familier, I arbejder med. Der kan ikke søges minibøger til generel undervisning på skoler, udlån på biblioteker, til at ligge fremme i en konsultation el.lign.

Ansøgende organisationer, der er blevet undervist i hjernens spilleregler og de hjernesmarte værktøjer af Anette Prehn, kommer øverst i ansøgningsbunken, da organisationens eksisterende erfaringer med dette vil fremme familiernes værdi af minibøgerne.

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2020.
Ansøgning: Brug ansøgningsskema nedenunder.
Uddeler: Anette Prehn, stifter af Centre for Brain-Based Leadership and Learning

Læs mere om Anette Prehns arbejde her.

Puljens 2020-uddelinger offentliggøres til Anette Prehns åbne foredrag i Kulturhuset Skanderborg den 16. november 2020 Billetter til arrangementet kan købes her.

Close

Lær at bruge hjernens spilleregler. Abonner her på nyheder fra HJERNESMART.DK og modtag en ugentlig email, der er skræddersyet til dine ønsker:

Interesserer

Du modtager én ugentlig email pr. kategori, du vælger (såfremt der er lagt nyheder op den uge).

Ønsker du nyheder inden for flere interesseområder, vil det muligvis være lettest for dig at tilvælge "Alle nyheder" og alene modtage én email, der dækker flere områder.