Livet er én lang vanedannelse. Det vi træner og tænker, styrker vi. Vaneændring bliver dog let “op ad bakke”, hvis vi er undervurderer hjernens spilleregler. På kurset her får du indsigt i hjernens grundlæggende plasticitet (dvs. formbarhed), og hvordan du skal gå både pædagogisk og snedigt til den for at få den som medspiller i håndteringen af dine vaner.

Det foregår 3.-4. februar 2021 (begge dage fra 9 til 15.30) på Fredensborg Store Kro.

Kursuspris: 5.999 DKK ekskl. moms.

Se her en smagsprøve på deltagerværdien af kurset:

I hjernen finder vi nøglen til, hvordan vi styrker relevante vaner og dermed svækker de mere uhensigtsmæssige. Her udforsker vi bl.a.:

 • Indsigt i Vanens ABC og hvorfor vanedannelse er som at “trampe stier” i hjernen.
 • Hvordan du får hjernen til at spille med på en forandring.
 • Hvordan dine nuværende, gode vaner bliver springbræt for din formning af nye vaner.
 • Forståelse for menneskelige dynamikker og samspillet mellem hjerne og krop.
 • Kompetencer til at lede og skabe forandring ud fra en hjernebaseret tankegang

Målgruppe: Kurset henvender sig til alle, der har vaner – både ledere, medarbejdere og selvstændige – og som vil være klogere på, hvordan vaner ændres hos individer, i teams og i organisationer.

03 - 04februar

HJERNESMART VANEÆNDRING 3.-4. februar 2021

3. februar 2021 Store Kro i Fredensborg 5.999,00DKK ekskl. moms / 7.498,75DKK inkl. moms 15 pladser tilbage
Køb

Underviser på kurset: Sociolog, forfatter og prisvindende underviser Anette Prehn. Forfatter til bl.a. bestsellerbøgerne Hjernesmart ledelse & FLIP – hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede

Kursussted: Fredensborg Store Kro, der ligger naturskønt, lige opad Fredensborg Slotshave og Esrum Sø. Vi vil benytte os af naturen til visse gående øvelser – så lad gerne de højhælede blive hjemme! Ønsker du overnatning for egen regning får du en god rabat, hvis du nævner for Store Kro, at du deltager på kurset. Skulle du have allergier eller særlige ønsker til forplejning, eller vil du i øvrigt i kontakt med Store Kro, kan du maile på info@storekro.com eller ringe 71 71 21 21.

Vilkår: Aflysning af kursusdeltagelse – eller flytning til andet kursus – kan ske omkostningsfrit indtil to måneder før afholdelsen. Ved aflysning af kursusdeltagelse – eller flytning til andet kursus – mindre end to måneder og mere end to uger før afholdelsen, tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved aflysning af kursusdeltagelse – eller flytning til andet kursus – mindre end to uger før afholdelsen, gives der desværre ingen tilbagebetaling, men kunden tilbydes deltagelse i et senere kursus med 33% rabat.

03 - 04februar

HJERNESMART VANEÆNDRING 3.-4. februar 2021

3. februar 2021 Store Kro i Fredensborg 5.999,00DKK ekskl. moms / 7.498,75DKK inkl. moms 15 pladser tilbage
Køb

Rammerne og øvelserne undervejs på kurset respekterer naturligvis de til enhver tid udstukne retningslinjer af myndighederne.


Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibogen Ansvar samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

 • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
 • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
 • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
 • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
 • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
 • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
 • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn