Få 50 % rabat, når du køber et klassesæt af ‘Mod’ eller ‘Ansvar’ 🤩🙌

Det her er et vigtigt udskolings-materiale til at forstå og diskutere gruppepres, lemmingeeffekt og tilbøjeligheden til at være passiv tilskuer, når noget forkert eller ulovligt foregår. Og til – i fællesskab – at lære, hvordan man som menneske og gruppe tilvælger værdi-stier som Ansvar og Mod i livet.

“Ansvar” udkom netop som Danmark lukkede ned pga. corona i foråret 2020. “Mod” udkom midt i MeToo’s anden bølge i efteråret 2020. Begge materialer har refleksionsspørgsmål, dilemmaer og forslag til eksperimenter liggende online. Behøver jeg at skrive mere om deres relevans? … Og dog jo. Måske en enkelt ting mere: Jeg har haft dem på hjerte i 25 år. Nu findes de! Endda som klassesæt.

Læs mere og bestil dit klassesæt her: www.dafoloforlag.dk/menneskekender Læg min. 30 stk. i kurven, og rabatten fratrækkes automatisk. Tilbuddet gælder t.o.m. 31. august 2021.

Bedste hilsner

Anette


Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar og Mod samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn