I anledning af at det snart er tid til at planlægge det kommende skoleår, forærer jeg 10 klassesæt væk af “Stierne i hjernen” samt “Bliv ven med hjernens amygdala” – på engelsk. De gives væk til lærere/skoler med hjernesmarte ambitioner og til andre gode formål.

Det første sæt er netop foræret til en flygtningelejr i Athen, hvor en engageret frivillig vil bruge minibøgerne til et pilotprojekt med uledsagede flygtningebørn.

De øvrige sæt kan ENTEN gå til lignende sociale formål i udlandet ELLER til skoler og andre gode indsatser i Danmark. Bemærk, at materialerne er på engelsk. Og at I enten skal betale porto eller afhente minibøgerne i Fredensborg.

Skriv en mail til min søde sekretær Charlotte på info@hjernesmart.dk, hvis I er interesserede. Og inkluder nogle linjer om dit/jeres kendskab til og brug af de hjernesmarte metoder, således at vi kan overlade klassesættene til kompetente folk, der i forvejen er velbevandrede udi det hjernesmarte univers ☀️


Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, læring og ledelse. Hun opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte BørnHjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Du kan købe Hjernevenner-seriens minibøger samlet her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn