KOM PÅ KURSUS MED ANETTE PREHN: GENVIND ROEN, NÅR NOGET ER VIRKELIG SVÆRT

af | Læring, Ledelse, Vaneændring

Nu har du tre muligheder for at komme på tre-dages eksternat i den anerkendte Framestorm-metode, der hjælper dig med at “skifte briller, når noget driller”. Læs mere om kurset – og tilmeld dig – her.

Det seneste hold evaluerede kursets indhold og øvelser til 4,8 ud af 5.

Store Kro i Fredensborg fik et gennemsnit på 4,9.

Mens jeg selv som facilitator og underviser fik 5,0 i skudsmål af deltagerne.

Med andre ord går du ind til et kursus, der igen og igen begejstrer kursisterne og dygtiggør dem i reframing; at omfortolke situationer, opgaver og relationer og derved bevare roen i stedet for at gør én vred, nervøs eller gå i baglås.

Dr. Jeffrey Schwartz, der introducerede begrebet ”selvdirigeret neuroplasticitet”, har kaldt Framestorm ”en elegant omfortolknings-metode, der aktiverer potente processer i hjernen.”

Marianne Breds Geoffroy, der er speciallæge i psykiatri, PhD og specialist i kognitiv adfærdsterapi kalder Framestorm ”en revolutionær metode til at se relationer og udfordringer fra nye vinkler.”

De nye kursusdatoer er:

  • 1. – 3. juni 2022
  • 3. – 5. oktober 2022
  • 23. – 25. november 2022

Du kan læse meget mere – og tilmelde dig kurset – her.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Bedste hilsner

Anette

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til mere end 20 bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse.

Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”

Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. "Forskning til folket!" er Anette Prehns motto, og hun formidler vigtig forskning jordnært, engagerende og med et glimt i øjet, så den kan forstås, huskes og anvendes. 

Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar, Mod og Empati i MENNESKEKENDER-minibogsserien til teenagere samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Kristian Bisgaard og Erik Sommer. Det er blevet til mere end 80 gennem årene - og du kan finde dem på www.anetteprehn.dk