På Bremen Teater i København, lancerer vi min næste bog FLIP mandag den 22. oktober 2018 kl. 14.30-16.30. Ved at deltage, får du bogen før alle andre – endda til en billigere pris. Den handler om nødvendigheden af kognitiv fleksibilitet i en tidsalder, der byder på masser af fremtidståge, forandringer og friktion. 

”Fejl er farlige. Du skal være perfekt. Svaghed er skamfuldt.” De kulturelle budskaber til os i disse år er mange – og tyngende! I FLIP viser jeg, hvordan vi kan bane vej for kulturel nytænkning til gavn for menneskers trivsel og mentale sundhed samt hvilke kulturelle praksisser, som behøver revision i lyset af hjernens spilleregler.

Ud over FLIP får du adgang til mit eneste åbne foredrag i København resten af året. Ligesom FLIP-prisen uddeles til ”en eller flere personer, som via deres handling får andre til at se en situation fra helt nye vinkler og på eksemplarisk vis minder os om, at mennesker behøver mennesker.” Velkommen til en eftermiddag fuld af inspiration! Entré inklusive bog: blot 199 kr:  www.tikko.dk/event/flip-event-2661/

 


Anette Prehn (1975) er iværksætter, videnskabsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler, og disses betydning for socialt samspil, læring og ledelse. Hun opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at almindelige mennesker har gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: at lave fremragende og jordnær videnskabsformidling; i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: Hjernesmarte BørnHjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Senest har hun fået udgivet HJERNEVENNER-serien, skrevet så man kan forstå og bruge den fra 10 år og opefter. Den første minibog hedder Stierne i hjernen og anbefales varmt af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær. Den anden hedder Bliv ven med hjernens amygdala og anbefales af professor i socialpsykologi, Per Schultz Jørgensen. Den tredje hedder Gør hjernen til en medspiller og anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017, Louise Klinge. Den fjerde Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard. Den femte Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen, mens den sjette Tag nye billeder med hjernen, anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens. Den syvende minibog Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer.Du kan købe Hjernevenner-seriens minibøger samlet her. Du kan også læse mere om Anette Prehns mission her.

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn