På Bremen Teater i København, lancerer vi min næste bog FLIP mandag den 22. oktober 2018 kl. 14.30-16.30. Ved at deltage, får du bogen før alle andre – endda til en billigere pris. Den handler om nødvendigheden af kognitiv fleksibilitet i en tidsalder, der byder på masser af fremtidståge, forandringer og friktion. 

”Fejl er farlige. Du skal være perfekt. Svaghed er skamfuldt.” De kulturelle budskaber til os i disse år er mange – og tyngende! I FLIP viser jeg, hvordan vi kan bane vej for kulturel nytænkning til gavn for menneskers trivsel og mentale sundhed samt hvilke kulturelle praksisser, som behøver revision i lyset af hjernens spilleregler.

Ud over FLIP får du adgang til mit eneste åbne foredrag i København resten af året. Ligesom FLIP-prisen uddeles til ”en eller flere personer, som via deres handling får andre til at se en situation fra helt nye vinkler og på eksemplarisk vis minder os om, at mennesker behøver mennesker.” Velkommen til en eftermiddag fuld af inspiration! Entré inklusive bog: blot 199 kr:  www.tikko.dk/event/flip-event-2661/

 


Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". Anette Prehn opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "Afledte effekter. Tag skyklapperne af - styrk børn og unges livsmestring", "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte Børn, Hjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet minibøgerne Ansvar og Mod samt HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn