KALDER ALLE GLADE SANGSTEMMER. Kom til fællessang og et lille glas på hyggelige Store Kro i Fredensborg. Anette Prehn og Kristian Enevoldsens veje krydsede tilfældigt hinanden i 2018 – og der opstod øjeblikkelig synergi mellem (tekst)forfatteren fra Fredensborg og komponisten fra Juelsminde. De har nu sammen indsendt 16 mulige bidrag til den næste udgave af Højskolesangbogen, der udkommer i 2020. Denne aften lærer vi en række af dem at kende. Blandt andre:

En sang om livsmod (skrevet for at bibringe ungdommen et større perspektiv på livets udfordringer; se YouTube video)

Livets vibration (en morgensang og sanselig hyldest til naturens gratis gaver)

Nærvær i skærmenes tid (om menneskers grundlæggende behov for nærvær)

Der er et “nu”, et “da” og et “i morgen” (om at forbinde sig med menneskets “alle aldre” til fremme af empati og respekt)

Ræk ud (om ensomhed og hvad vi hver især kan gøre)

Vi er så heldige, at vores vidunderlige, lokale verdensstjernesopran INGER DAM-JENSEN synger et par af Prehn-Enevoldsens nye sange for os i løbet af aftenen. Endnu en god grund til at være med til urpremieren i Fredensborg den 18. februar. Prisen på 120 kr. inkluderer desuden et glas vin/øl/sodavand i pausen.

Vi gør opmærksom på, at fællessangen denne aften filmes mhp. deling på sociale medier til inspiration for endnu flere.

ANETTE PREHN er iværksætter, sociolog, bestseller-forfatter til bl.a. Hjernesmart-trilogien og Hjernevenner-serien, tekstforfatter samt formand for Det Nationale Stresspanel, nedsat af seks ministre i 2018. Læs mere: www.hjernesmart.dk

KRISTIAN ENEVOLDSEN er pianist, korleder for voksne, unge og børn, rytmisk musik- og bevægelseslærer, akkompagnatør og komponist. Læs mere: www.kristianenevoldsen.dk

SANGCENTER NORDSJÆLLAND er arrangør, og direktør MORTEN ERNST LASSEN vil byde velkommen. Læs mere: www.sangcenternordsjaelland.dk

STORE KRO inviterer fællessangs-gæster til at indtage aftensmaden i den hyggelige restaurant fra kl. 18 af: www.storekro.com Restauranten tilbyder i dagens anledning en to-retters menu:

  • Hovedret: Stegt unghane, knust kartoffel, kål, løg og sauce
  • Dessert: Lun æbletærte med vanilje skyr

Pris hovedret alene: DKK 215,-

Pris begge retter: DKK 275,-

Du kan bestille spisning inden fællessangen via dette link.

 


Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, læring og ledelse. Hun opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?” Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle. Anette Prehn har bl.a. fået udgivet "FLIP - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" samt HJERNESMART-trilogien: Hjernesmarte BørnHjernesmart Ledelse og Hjernesmart Pædagogik. Hun har også skrevet HJERNEVENNER-minibogsserien, så børn og unge kan lære at gøre hjernen til en medspiller i hverdagen:

  • Stierne i hjernen anbefales af professor og hjerneforsker Troels W. Kjær
  • Bliv ven med hjernens amygdala anbefales af professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen
  • Gør hjernen til en medspiller anbefales af ph.d. og vinder af Ph.d. Cup 2017 Louise Klinge
  • Sov dig til en bedre hjerne anbefales af hjerneforsker og søvnekspert Maiken Nedergaard
  • Giv hjernen plads til udvikling anbefales af familievejleder Lola Jensen
  • Tag nye billeder med hjernen anbefales af hjerneforsker Kjeld Fredens
  • Din kreative hjerne anbefales af mad-entreprenør Claus Meyer

Du kan købe Hjernevenner-seriens minibøger samlet her. Og læse mere om Anette Prehns mission her

Følg Anette Prehn på Facebook | Følg Anette Prehn på LinkedIn