Robotterne kommer! Endnu en forandring. Specifikke præstationskrav. Svære samtaler. Der er så rigeligt, der kan trigge amygdala (hjernens alarmklokke) og få os til at gå i baglås. Kendskab til hjernens spilleregler giver dog den nødvendige indsigt til at kunne bevare roen og opretholde både trivsel og produktivitet

I kølvandet på min seneste bog om Hjernesmart Ledelse har Magasinet Finans interviewet mig om, hvorfor jeg mener, at enhver leder bør tage “sort bælte” i amygdala-håndtering – og sikre at medarbejderne oparbejder samme kompetence. Du kan læse artiklen fra Magasinet Finans 5/2017 her (på side 26 til 28).

Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 10 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der vist nok har hørt om dem, ikke ved hvordan de skal bruges. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling: i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker.