Hver måned fra september 2017 til marts 2018 vil der udkomme en minibog på 24 sider om hjernens spilleregler fra Anette Prehns hånd. Bøgerne er skrevet, så de kan forstås fra 10 år og opefter og har følgende temaer/arbejdstitler:

  1. Stierne i hjernen (september 2017)
  2. Bliv ven med hjernens amygdala (oktober 2017)
  3. Gør hjernen til en medspiller (udkommer 29. november 2017)
  4. Sov dig til en bedre hjerne (udkommer 18. december 2017)
  5. Din kreative hjerne (januar 2018)
  6. Giv hjernen plads til at udvikle sig (februar 2018)
  7. Tag nye billeder med hjernen (marts 2018)

Her kan du se læsernes foreløbige anmeldelser samt den varme anbefaling som hjerneforsker og professor Troels W. Kjær giver seriens første bog med på vejen.

Her kan du bl.a. se Per Schultz Jørgensens anbefaling af bog 2; “Bliv ven med hjernens amygdala.”

Her kan Ph.d. Louise Klinges anbefaling af bog 3; “Gør hjernen til en medspiller”.

Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 10 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler, at disse har en enorm betydning for socialt samspil, men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der vist nok har hørt om dem, ikke nødvendigvis ved, hvordan de skal bruges. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling: i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker. Fra september 2017 og et halvt år frem er hun konstant bogaktuel: Hver måned udkommer en ny minibog på 24 sider, skrevet så man kan forstå og have glæde af den fra 10 år og opefter. Den første hedder Stierne i hjernen og anbefales blandt andre varmt af hjerneforsker Troels W. Kjær.