Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at Dafolo på baggrund af læseropfordringer, har besluttet at tilbyde HJERNEVENNER-SERIEN som et abonnement. Der er planlagt syv udgivelser:

  1. Stierne i hjernen
  2. Bliv ven med hjernens amygdala
  3. Gør hjernen til en medspiller
  4. Sov dig til en bedre hjerne
  5. Din hjerne på nettet
  6. Din kreative hjerne
  7. Tag nye billeder med hjernen

De syv minibøger vil udkomme med cirka en måneds mellemrum over det næste halve år (der tages forbehold for eventuelle ændringer i rækkefølge og titler). Bøgerne koster 50 kr. pr. stk. + 30 kr. i porto, når du bestiller dem via Dafolo (bemærk dog, at fra bog 3 og fremefter giver Dafolo rabat til abonnenter, så de kun skal betale 44 kr. i stedet for 50 kr. pr. bog).

Så spørgsmålet er: Vil du med “på vognen” fra start, så du ikke behøver at holde øje med, hvornår minibøgerne udkommer men blot kan vente på, at du får dem ind igennem brevsprækken – endda som én af de første modtagere, fordi du har forudbestilt? Så skriv til Dafolo på forlag@dafolo.dk og inkluder dit navn og adresse. Rigtig god læselyst. Og TAK for tilliden!

Solskin, Anette

Anette Prehn (1975) er sociolog, facilitator, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede for ca. 10 år siden, at hjernen følger bestemte spilleregler men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der vist nok har hørt om dem, ikke ved hvordan de skal bruges. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling: i særdeleshed at gøre hjerneforskning og socialpsykologi tilgængelig og brugbar for alle. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi: en række bestseller-bøger om hjernens logikker. Fra september 2017 og et halvt år frem er hun konstant bogaktuel: Hver måned udkommer en ny minibog på 24 sider, skrevet så man kan forstå og have glæde af den fra 10 år og opefter. Den første hedder Stierne i hjernen og anbefales blandt andre varmt af hjerneforsker Troels W. Kjær.